آموزش طراحی سیستم هوشمند(1-2) – آشنایی با کانال‌های ایزوله و مشترک در رله

کانال‌های ایزوله و مشترک در رله

آشنایی با کانال‌های ایزوله و مشترک در رله

در این قسمت با درس اول از بخش دوم از آموزش طراحی سیستم هوشمند در خدمت شما هستیم. آشنایی با کانال‌های ایزوله و مشترک در رله موضوع مورد بحث ما در این درس است.

بخش دوم مربوط به فصل به کنترل سیستم روشنایی خواهد بود و ما نیز توی این فصل در مورد ادوات و کنترلر هایی که در حوزه روشنایی استفاده خواهند شد، به صورت کامل و جزئی صحبت خواهیم کرد.

در فصل قبل به صورت کلیات گفته شده بود که اگر ما داخل پروژه بخواهیم خطوط روشنی را کنترل کنیم، به تعداد خطوط روشنایی مورد نیاز و پل‌ها، به کانال های هوشمند سازی نیاز داریم.

در این ویدیو  مشاهده خواهید کرد که تعدادی کنترلر ۸ کاناله را خواهید دید و کنترل ۱۶ کاناله که بر اساس نیازی که ما در پروژه هوشمند خود، داریم کانال های متعددی را می‌توانیم انتخاب کنبم.

زمانی که ما تعداد کانالهای پروژه را شمردیم، می‌توانیم بین این کنترل‌ها انتخاب کنیم. اگر دقت کنید، ما ۸ تا چنل مختلف داریم که از طریق آنها کار قطع و وصل کلید ها و خطوط روشنی را انجام بدیم.

 شمای کلی ماژول به این صورت هست که یک سری پورت خروجی روی رله‌ها خواهد داشت. که در این ویدئو ماژول ما 8 کانال 10 آمپر و یک درگاه شبکه دارد که اگر این شبکه باس باشد به صورتی که در ویدئو خواهید دید و اگر درگاه KNX باشه که با پورت وگو این درگاه می‌تواند شناسایی شود. و از طرف دیگر هم 8 کانال داریم، که متعاقب 8 کانال با یک دکمه کنترل خواهیم داشت که می توانیم توسط  آن به صورت دستی خط روشنایی را خاموش و روشن کنیم.
برای باقی مطالب از شما دعوت می‌کنیم که ویدئوی این بخش را مشاهده نمایید. اگر سوال یا پرسشی داشتید می‌توانید آن‌را با ما به اشتراک بگذارید.

Table of Contents

خوش آمدید